Escut Ajuntament

03/05/2007

El Servei Municipal d´Ocupació de l´Ajuntament de Sant Celoni, ubicat al Safareig, disposa d´un espai anomenat Club de feina que posa a l´abast de la ciutadania els recursos necessaris per tal de portar a terme la seva inserció laboral. Des del mes de gener d´enguany, el Club de feina ha rebut més de 300 visites.
 Amb la intenció de millorar el servei i d´acostar les noves tecnologies als usuaris del servei, des de fa unes setmanes, es poden consultar on line, les ofertes de treball disponibles i actualitzades. Aquestes ofertes de treball estan adreçades únicament a aquelles persones que es trobin inscrites en el Servei Municipal d´Ocupació, d'aquesta manera amb un correu electrònic i/o una trucada dins l´horari d´atenció pública del servei, i donant la referència de l´oferta de feina, una tècnica proporciona tota la informació necessària per comprovar si l'oferta és adequada al seu perfil específic.
Actualment s´està treballant perquè el Servei Municipal d´Ocupació pugui accedir en els propers mesos, a les ofertes de treball de tots els serveis d´ocupació públics dels municipis de la província de Barcelona.
Per a més informació i apuntar-se al Servei Municipal d'Ocupació, cal adreçar-se al Safareig (c/ Campins, 24), i demanar dia i hora per realitzar una primera entrevista.Tel. 93 864 12 00, orientaciolaboral@santceloni.org