22/11/2007

Ple de 22 de novembre de 2007

SESSIÓ ORDINÀRIA
Ordre del dia

I.- PART DISPOSITIVA

  1. Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació, si s'escau, de la incorporació d'un nou membre en el Consell de Poble de la Batllòria, en representació d'una entitat ciutadana.
  3. Ratificació, si s'escau, de l'acord de modificació dels estatuts de l'Agrupació de municipis amb transport urbà de la regió metropolitana de Barcelona (AMTU).
  4. Aprovació inicial, si s'escau, del Reglament per a la creació del registre de sol•licituds d'habitatge amb protecció oficial del municipi de Sant Celoni.
  5. Aprovació inicial, si s'escau, del projecte d'urbanització de la Unitat d'actuació en sòl urbà (UASU) número 19 “Puig de Bellver” i dels carrers Joaquim Costa, Germana Reyes, Consell de Cent i avinguda Verge del Puig.
  6. Aprovació, si s'escau, de la moció de suport a Acció Cultural del País Valencià en la seva defensa de la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià.

    II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL

  7. Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
  8. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i per la regidora de Seguretat Ciutadana en els mesos de setembre i octubre de 2007.
  9. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de setembre i octubre de 2007.
  10. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2007
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina