12/03/2024

Nova sessió del plenari del Consell de Poble de la Batllòria

plenari_LAEl Consell de Poble de la Batllòria va celebrar la segona sessió plenària ordinària del mandat el dimarts 5 de març de 2024. Aquesta nova etapa es fonamenta principalment en l’activitat de les comissions de treball sectorials. Alguns dels aspectes més rellevants aportats per cada comissió van ser les següents:

  • Comissió de Cultura, Festes i Esports: Va presentar una proposta de programació de la Festa Major d’Estiu que s’acabarà de concretar en les pròximes sessions.
  • Comissió d’Educació, Comunitat i Desenvolupament: Es treballa en una enquesta adreçada a la gent jove, per tal de conèixer inquietuds i propostes per estimular la vida associativa i el sentiment de pertinença al poble. També es va mostrar interès per la promoció d’un cau de lleure per a infants, vinculant-ho amb la formació en premonitoratge. La directora de l’escola Montnegre va explicar que el centre durà a terme el projecte Estimem la Batllòria, que justament vol contribuir a reforçar aquesta tipologia d’objectius.
  • Comissió d’Espai, Públic, Territori i Seguretat Ciutadana: Va remarcar que cal millorar molt el manteniment d’espai públic de ferms i voreres, enllumenat, neteja viària... Es vol continuar amb la lluita contra deposicions de gossos i intentar evitar la presència de senglars. De manera singular, s’expressa inquietud per l’impacte ambiental del projecte de generació d’un nou accés a l’AP7 que promou l’Estat. Es demana a l’Equip de Govern que faciliti la informació que vagi rebent sobre aquest tema. Plana també inquietud, per l’expansió massiva d’un establiment vinculat a la venda d’oliveres i es demana que se’n faci un seguiment intensiu.

L'alcalde Eduard Vallhonesta va aprofitar la sessió del plenari per avançar que el col·legi electoral de la Batllòria es traslladarà de l’Escola Montnegre a la Unió Batllorienca.

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina